Cliënt en tevredenheid

Zorg dichtbij huis nodig? Samen met u en uw familie denken wij na over de zorg en behandeling die u nodig heeft en die bij u past. Om gezond te blijven, gezond te worden of om zo zelfstandig mogelijk te kunnen blijven wonen bijvoorbeeld.

wat is er te doen 2_content.jpg

Heeft u interesse in wonen op een van onze locaties of wilt u gebruikmaken van zorg van Zorggroep Meander? Dan wilt u natuurlijk weten waarom u juist bij ons aan het juiste adres bent. Veel vragen die u als cliënt of familielid misschien heeft, beantwoorden wij op deze website bij veel gestelde vragen. Of misschien wilt u meer weten over:

 • Beschikbare kamers/studio's/appartementen
 • Kosten voor wonen bij ons
 • Cliëntenraad
 • Suggesties en klachten

  Wat mag u verwachten

  Onze rol sluit precies aan op uw leven. Soms staan we meer op de achtergrond, bijvoorbeeld omdat u nog veel zelf kunt en wilt blijven doen. Of omdat u een geweldige mantelzorger/ familie heeft die voor u klaar staat.

  Als het nodig is nemen we de leidende rol - bijvoorbeeld omdat er iets onverwachts gebeurt en snel beslissen belangrijk is.

  U en uw familie houden altijd de regie over de zorg en behandeling die u krijgt. Dat vinden wij essentieel. Maar wij regelen het snel en goed voor u; die taak nemen wij u natuurlijk weer wel uit handen. Dat doen we met aandacht en goede afspraken. Zodat u weet waar u aan toe bent. 

  Privacy en geheimhouding

  Wij kunnen ons voorstellen dat u aan uw privacy veel waarde hecht. Zorggroep Meander vindt dit ook belangrijk. Zorggroep Meander werkt volgens het wettelijk vastgestelde privacyreglement. Uw persoonlijke gegevens zijn bij ons in goede handen. En onze medewerkers mogen alleen over de hulpverlening spreken met mensen die bij de zorgverlening betrokken zijn.

Heeft u vragen?

T (0598) 68 68 68

24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Contactformulier

In het kort

Zorggroep Meander staat voor zorg dichtbij huis, dichtbij mensen die hulp nodig hebben op het gebied van wonen, behandeling en zorg. Wij zorgen ervoor dat u zelf de regie houdt over uw eigen leven. In onze dienstverlening zijn uw wensen leidend. U kunt bij Zorggroep Meander terecht als u woont in
de omgeving van Veendam, Menterwolde, Pekela, Hoogezand-Sappemeer, Stadskanaal, Musselkanaal, Ter Apel of Vlagtwedde.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice via (0598) 68 68 68 of e-mail naar klantenservice@zgmeander.nl

Espria link

Espria