Wat kunt u doen als...

Cliënten van Zorggroep Meander kunnen rekenen op zorg die zo goed mogelijk aansluit op hun wensen behoeften. Onze professionals zetten zich daar elke dag voor in. Maar het is soms fijn als anderen een handje meehelpen; vrijwilligers, mantelzorgers, ‘Vrienden’, etc.

watisertedoen_spel_content.jpg

 

Wij ondersteunen mantelzorgers waar mogelijk. U kunt als mantelzorger bij ons aankloppen voor ondersteuning, aanvulling op uw zorg en tijdelijke opvang. 

Vrijwilligers leveren een belangrijke bijdrage aan ons werk. Iedereen die affiniteit heeft met cliënten die zorg nodig hebben, kan bij ons vrijwilliger worden.

Wilt u op een financiële manier een bijdrage leveren? Dat kan ook. De Stichting Vrienden van Zorggroep Meander zorgt dat uw donatie rechtstreeks naar initiatieven gaat voor bewoners en cliënten.

Aanvullend op onze zorg kunt u lid worden van Ledenvereniging Zorggroep Meander. U krijgt dan een groot aantal producten en diensten gratis, met korting of met extra service.

Heeft u vragen?

T (0598) 68 68 68

24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Contactformulier

In het kort

Zorggroep Meander staat voor zorg dichtbij huis, dichtbij mensen die hulp nodig hebben op het gebied van wonen, behandeling en zorg. Wij zorgen ervoor dat u zelf de regie houdt over uw eigen leven. In onze dienstverlening zijn uw wensen leidend. U kunt bij Zorggroep Meander terecht als u woont in
de omgeving van Veendam, Menterwolde, Pekela, Hoogezand-Sappemeer, Stadskanaal, Musselkanaal, Ter Apel of Vlagtwedde.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice via (0598) 68 68 68 of e-mail naar klantenservice@zgmeander.nl

Espria link

Espria