Wijkverpleging

De wijkverpleegkundige is, net als uw huisarts, de eerste toegang voor u tot (professionele) zorg. De wijkverpleegkundige kan samen met u vaststellen welke zorg of ondersteuning u nodig heeft.

MJJ-ThuiszorgStadsknl27.jpg

Onze wijkverpleegkundigen helpen u bij het verzorgen van een wond of een goed gebruik van hulpmiddelen en medicijnen, maar hebben ook een belangrijke adviserende rol. Ze geven u informatie over uw ziekte of beperking, en kijken samen met u naar wat u nodig heeft om thuis te blijven wonen. Bijvoorbeeld door samen met u te kijken naar mogelijke aanpassingen, of het regelen van hulp door mantelzorgers of vrijwilligers. Ook kan zij/hij contacten leggen met andere organisaties in de gemeente zoals welzijnsorganisaties, vrijwilligersorganisaties. En heeft u behoefte aan advies over het omgaan met uw dementerende partner of familielid? Ook dan kunt u bij de wijkverpleegkundigen terecht. 

Geen kosten
Aan de gesprekken met de wijkverpleegkundie zijn geen kosten verbonden. 

 

Heeft u vragen?

T (0598) 68 68 68

24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Contactformulier

In het kort

Zorggroep Meander staat voor zorg dichtbij huis, dichtbij mensen die hulp nodig hebben op het gebied van wonen, behandeling en zorg. Wij zorgen ervoor dat u zelf de regie houdt over uw eigen leven. In onze dienstverlening zijn uw wensen leidend. U kunt bij Zorggroep Meander terecht als u woont in
de omgeving van Veendam, Menterwolde, Pekela, Hoogezand-Sappemeer, Stadskanaal, Musselkanaal, Ter Apel of Vlagtwedde.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice via (0598) 68 68 68 of e-mail naar klantenservice@zgmeander.nl

Espria link

Espria