Navigatie

Inspectie oordeelt: kwaliteit van zorg Veenkade op orde

Door middel van een tweedaags bezoek wilde de Inspectie een eigenstandig beeld krijgen van de kwaliteit van zorgverlening. Inmiddels zijn de resultaten bekend: de inspectie oordeelt dat de locatie Veenkade van Zorggroep Meander op alle onderdelen aan de norm voldoet of grotendeels daaraan voldoet.

Tijdens het bezoek heeft de Inspectie gekeken bij de afdelingen psychogeriatrie en revalidatie. De inspecteurs hebben beoordeeld of de locatie Veenkade zorg biedt zoals voorgeschreven in wetten, professionele standaarden, veldnormen en vastgestelde kwaliteitskaders. Ze letten daarbij op de thema’s persoongerichte zorg, deskundigheid van de zorgverleners en sturing op kwaliteit en veiligheid. Aan de hand van de bevindingen van de Inspectie zal Zorggroep Meander de zorg verder verbeteren.

Bekijk de inspectierapporten hieronder.

 

Heeft u vragen?

T (0598) 68 68 68

24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Contactformulier

In het kort

Zorggroep Meander staat voor zorg dichtbij huis, dichtbij mensen die hulp nodig hebben op het gebied van wonen, behandeling en zorg. Wij zorgen ervoor dat u zelf de regie houdt over uw eigen leven. In onze dienstverlening zijn uw wensen leidend. U kunt bij Zorggroep Meander terecht als u woont in
de omgeving van Veendam, Menterwolde, Pekela, Hoogezand-Sappemeer, Stadskanaal, Musselkanaal, Ter Apel of Vlagtwedde.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice via (0598) 68 68 68 of e-mail naar klantenservice@zgmeander.nl

Espria link

Espria