Navigatie

10-jarig jubileum Alzheimer café Veendam op 20 september

Het Alzheimer café in Veendam bestaat woensdag 20 september tien jaar. Daarom is er die avond een speciaal jubileumcafé in het Veenkoloniaal Museum in Veendam. U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom voor een hapje en een drankje. De avond begint om 19.30 uur. De avond is een reis naar het verleden met een feestelijk tintje. Iedereen is van harte welkom om dit bijzondere café te bezoeken.

Over het Alzheimer café

Het Alzheimer café Veendam is een initiatief van Alzheimer Nederland en een samenwerking van Zorggroep Meander, Zorggroep Groningen en welzijnsorganisatie Compaen. Het café is elke derde woensdag van de maand afwisselend in het AG Wildervanckhuis (Zorggroep Groningen) en woonservicecentrum De Breehorn (Zorggroep Meander).

Er zijn ruim tweehonderd Alzheimer cafés en theehuizen verspreid door heel Nederland. Al twintig jaar wordt er maandelijks volgens het concept van Bere Miesen (Klinische Psychogerontoloog) laagdrempelige, professionele informatie verstrekt aan mensen die lijden aan een vorm van dementie, hun naasten en aan alle andere geïnteresseerden. De Alzheimer cafés en theehuizen zijn bedoeld als veilige ontmoetingsplek, waar erkenning van het ziekteproces en herkenning van de problematiek gedeeld kunnen worden naar aanleiding van verschillende thema’s.

Heeft u vragen?

T (0598) 68 68 68

24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Contactformulier

In het kort

Zorggroep Meander staat voor zorg dichtbij huis, dichtbij mensen die hulp nodig hebben op het gebied van wonen, behandeling en zorg. Wij zorgen ervoor dat u zelf de regie houdt over uw eigen leven. In onze dienstverlening zijn uw wensen leidend. U kunt bij Zorggroep Meander terecht als u woont in
de omgeving van Veendam, Menterwolde, Pekela, Hoogezand-Sappemeer, Stadskanaal, Musselkanaal, Ter Apel of Vlagtwedde.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice via (0598) 68 68 68 of e-mail naar klantenservice@zgmeander.nl

Espria link

Espria