Behandeling en revalidatie

Uw gezondheid verdient de juiste behandeling en zorg. Daarom schakelen wij voor u snel de juiste professional in die u behandelt, ondersteunt, begeleidt en adviseert. Onze professionals zijn voor iedereen toegankelijk. Zorggroep Meander heeft een uitgebreid aanbod van behandelingen. In een van onze eerstelijnspraktijken, aan huis of tijdelijk in één van onze revalidatiecentra.

MJJ-20140610-Advertentie093.jpg

Samen met u stellen we een optimale en persoonlijke aanpak op maat samen van verschillende behandelingen. Want dat is wat behandeling en revalidatie bij Zorggroep Meander kenmerkt; een integrale, gezamenlijke aanpak van verschillende behandelmogelijkheden. Deze behandelmogelijkheden bestaan uit:

    In gemeenten Pekela, Menterwole, Veendam, Stadskanaal of Vlagtwedde (Ter Apel) kunnen wij u aan huis behandeling geven of tijdelijk in één van onze revalidatiecentra Veenkade in Veendam of Heggerank in Musselkanaal.

Heeft u vragen?

T (0598) 68 68 68

24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Contactformulier

In het kort

Zorggroep Meander staat voor zorg dichtbij huis, dichtbij mensen die hulp nodig hebben op het gebied van wonen, behandeling en zorg. Wij zorgen ervoor dat u zelf de regie houdt over uw eigen leven. In onze dienstverlening zijn uw wensen leidend. U kunt bij Zorggroep Meander terecht als u woont in
de omgeving van Veendam, Menterwolde, Pekela, Hoogezand-Sappemeer, Stadskanaal, Musselkanaal, Ter Apel of Vlagtwedde.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice via (0598) 68 68 68 of e-mail naar klantenservice@zgmeander.nl

Espria link

Espria