A-Horst

A-Horst Woonservicecentrum in Musselkanaal

A-Horst is een gezellig woonservicecentrum in Musselkanaal op loopafstand van het centrum. U woont in A-Horst op een veilige plek waar u veel privacy heeft. Maar u kunt ook het gezelschap van andere ouderen opzoeken. Bovendien zijn in de A-Horst alle gemakken en (zorg)voorzieningen binnen handbereik.

Uw appartement

De appartementen in A-Horst hebben een woonkamer, aparte slaapkamer en badkamer. In de woonkamer zit een keukenblok. Er zijn eenpersoonsappartementen en een aantal appartementen voor echtparen. De woningen hebben geen drempels en kunt u volledig naar eigen smaak inrichten. Uw huisdier is ook van harte welkom.

Huren via WonenPlus

Wanneer u nog veel zelf kunt, maar ook extra zorg en service wenst, past WonenPlus waarschijnlijk goed bij u. U huurt dan een appartement via Zorggroep Meander en ontvangt daarbij de zorg en service die u nodig heeft. In het pakket zijn personenalarmering en dagelijks een warme, verse maaltijd in het gezellige restaurant standaard inbegrepen. Zorg is dichtbij en kunt u naar behoefte afnemen; een veilig gevoel.

Ik heb hier een alarmsysteem in huis. Als me wat gebeurt, druk ik op een knop en zijn ze zo bij me.

Wonen met indicatie

Als u meer zorg nodig heeft, is het ook mogelijk om met een indicatie te komen wonen in A-Horst. U betaalt hiervoor dan een eigen bijdrage aan het CAK.

Activiteiten

U kunt meedoen aan allerlei leuke activiteiten, zoals koffieochtenden, bingo, sjoelen, kegelen, gymnastiek en vissen. Er zijn een zangclub, handwerkclub, schilderclub. Regelmatig organiseren we uitstapjes, bustochten, een barbecue, themaweek, voorjaars- en najaarsmarkt en andere seizoensgebonden activiteiten.

Crea-middag in A-Horst
Crea-middag in A-Horst

Voorzieningen

A-Horst heeft de volgende voorzieningen

  • winkel
  • kapper
  • wasservice
  • huishoudelijke hulp

Aanvullende diensten en prodcuten

Bij Zorggroep Meander kunt u, afhankelijk van uw woonvorm, nog extra diensten en producten afnemen. Deze diensten en producten bekijkt u hier.