Dagopvang Sevenhof

Dagopvang Sevenhof Dagopvang in Stadskanaal

Dagopvang voor ouderen biedt extra ondersteuning voor mensen die thuis wonen. Hier kunt u professionele begeleiding verwachten van onze activiteitenbegeleiders en kunt u meedoen aan activiteiten die bij u passen. De dagopvang helpt u onder andere bij het behouden en verbeteren van uw eigen vaardigheden, biedt gezelligheid en structuur aan de dag en kan daarnaast ook uw mantelzorger ontlasten. U kunt één of meerdere dagen per week naar Sevenhof komen.

Waarom dagopvang bij Sevenhof?

  • U komt met meerdere mensen in contact.
  • Er is altijd iets te doen, dus een leuke invulling van uw dag is gegarandeerd.
  • Door een aantal dagdelen per week bij ons te komen, kunt u uw (eventuele) mantelzorger ontlasten.

Wat kunt u verwachten?

In onze dagopvang zorgen we voor een huiselijke sfeer. We werken niet met een vast dagprogramma, maar starten de dag met een kopje koffie en kijken samen hoe we de dag verder invullen. Sjoelen, wandelen met de wandelclub, bingo met de buren of een potje rummikub spelen behoren allemaal tot de mogelijkheden. Natuurlijk is het ook mogelijk om eigen wensen in te brengen.

Bent u geïnteresseerd?

U kunt een rondleiding krijgen op onze locatie of een dagdeel meedoen. Neem hiervoor contact op met klantenservice. Zij kunnen u doorverwijzen naar de activiteitenbegeleiders. U kunt met uw vragen over de dagopvang ook bij uw wijkverpleegkundige terecht.