Volkszang in de Breehorn

woensdag 14 februari 2018
19:00 uur
  • Breehorn

Voor de zevende maal organiseert Bruisend Hart Veendam een muzikale activiteit op Valentijnsdag. Woensdagavond 14 februari is er voor 55 plussers van de wijk Sorghvliet in Veendam een gezellige avond waar de vereniging voor Volkszang Veendam onder leiding van dirigent Henk Norder de muziek zal verzorgen. Alle 55 plussers van de wijk Sorghvliet in Veendam zijn op woensdag 14 februari welkom in de Breehorn, Boven Westerdiep 86 in Veendam.

Kosten

De toegang tot deze avond kost € 3,00. Een kopje koffie/thee met iets lekkers en een consumptie met een hapje zijn gratis. Het programma is van 19.30 tot 21.00 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur.

De Breehorn als activiteitenhart voor de wijk

De Breehorn is het ‘activiteitenhart’ voor de wijk. In en om de Breehorn worden het gehele jaar door diverse activiteiten georganiseerd. De Breehorn is er namelijk voor de buurt en de buurt is belangrijk voor de Breehorn. Zorggroep Meander, Noorderpoort Veendam, OSG Winkler Prins en Compaen werken op 14 februari zeven jaar formeel samen om de sociale contacten tussen jongeren, cliënten van de Breehorn en senioren uit Veendam te stimuleren.