Jolande Ellenbroek nieuwe directeur Zorg van Zorggroep Meander

15 april 2019

Per 1 juni 2019 is Jolande Ellenbroek benoemd als directeur Zorg van Zorggroep Meander. Samen met Peter Drenth vormt Jolande vanaf deze datum de directie van Zorggroep Meander. Met deze benoeming is de directie van Zorggroep Meander weer compleet na het vertrek van Renate Kamphuis.

Zorggroep Meander werkt hard aan het waarmaken van haar ambities. Door het centraal stellen van het vakmanschap van onze medewerkers streven we naar een hoge klanttevredenheid. Een gezonde bedrijfsvoering is daarbij essentieel. We vertrouwen erop dat we met Jolande’s ervaring en mentaliteit een hoge kwaliteit van zorg aan onze cliënten kunnen blijven realiseren.

Jolande: “Liefde voor mensen, passie voor de zorg, dat is wat mij drijft in mijn werk. Vanuit de koers die is ingezet bij Zorggroep Meander, zet ik mijn kennis en ervaring in om verder te kunnen werken aan de zorg en kwaliteit van leven voor de cliënten, de groei en ontwikkeling van medewerkers waardoor de organisatie als lerend systeem groeit. Door verbinding te leggen op alle niveaus, tussen zorg en bedrijfsvoering en tussen directie en zorgmedewerkers, kijk ik er naar uit om samen met collega’s in de hele organisatie een stevige basis neer te zetten om de ambities van Zorggroep Meander waar te maken.”