Zorggroep Meander steekt de handen uit de mouwen bij NLdoet

09 maart 2018

Vandaag staken vrijwilligers op bijna al onze locaties de handen uit de mouwen tijdens NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. In de Heggerank was een high tea en verwenmiddag, in Kloosterheerd werd de dagopvang opgeknapt en op veel plekken werden letterlijk de bloemetjes buitengezet.

Directeur bedrijfsvoering Peter Drenth opende NLdoet vanochtend in Parkheem, waar we de klussen samen met de Anne de Vries school deden.

Zorggroep Meander werkt structureel met zo’n vijfhonderd vrijwilligers. Mede door NLdoet maken steeds meer mensen kennis met hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Bij Parkheem wordt een mozaiekbank afgemaakt
Bij Parkheem wordt een mozaiekbank afgemaakt

Over NLdoet

NLdoet wordt georganiseerd door het Oranje Fonds op 9 en 10 maart: het is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. En dat vinden wij natuurlijk super, want al deze vrijwilligers helpen ons weer een mooie klus te klaren. Ze maken wellicht voor het eerst kennis met vrijwilligerswerk en wij hopen natuurlijk dat dat smaakt naar meer.