Suggesties en klachten

Elke dag zetten wij ons hard in om u de beste zorg te geven en te voldoen aan uw wensen. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Graag horen we dat van u. Wij lossen uw klacht graag zo goed mogelijk op en nemen uw suggesties ter harte. Dat is een kans om onze zorg en dienstverlening te verbeteren.

Een gesprek lost soms veel op

Als u een klacht heeft, kunt dit het beste eerst bespreken met de betrokken medewerker of zijn of haar leidinggevende. Vaak lukt het om in goed overleg tot een oplossing te komen. Komt u er gezamenlijk niet uit, dan kunt u een klacht indienen.

Klacht indienen

Iedere cliënt die niet tevreden is over onze diensten, kan een klacht schriftelijk op een klachtenformulier of brief indienen bij Zorggroep Meander. We maken daarna snel een afspraak met u voor een gesprek. Binnen veertien dagen na dit gesprek ontvangt u van ons een schriftelijke reactie.

Een ingevuld klachtenformulier stuurt u naar:
Klachtenfunctionaris
Zorggroep Meander
T.a.v. dhr. W. Hulshof
Postbus 76
9640 AB Veendam

U kunt uw klacht ook online indienen.

Als er onduidelijk is over hoe u een klacht kunt indienen of over de inhoud van uw klacht kunt u samen met onze klachtenfunctionaris dhr. W. Hulshof kijken naar de mogelijkheden. U kunt contact met hem opnemen via e-mail klantenservice@zgmeander.nl of tel. 0598 68 68 68.

Meer informatie

De folder 'Suggesties en klachten' en het klachtenformulier kunt u hier downloaden. Ook de klachtenregeling kunt u downloaden. Wilt u deze regeling graag geprint ontvangen? Dan kunt u deze aanvragen bij uw contactpersoon of via de Klantenservice.

Heeft u vragen?

T (0598) 68 68 68

24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Contactformulier

In het kort

Zorggroep Meander staat voor zorg dichtbij huis, dichtbij mensen die hulp nodig hebben op het gebied van wonen, behandeling en zorg. Wij zorgen ervoor dat u zelf de regie houdt over uw eigen leven. In onze dienstverlening zijn uw wensen leidend. U kunt bij Zorggroep Meander terecht als u woont in
de omgeving van Veendam, Menterwolde, Pekela, Hoogezand-Sappemeer, Stadskanaal, Musselkanaal, Ter Apel of Vlagtwedde.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice via (0598) 68 68 68 of e-mail naar klantenservice@zgmeander.nl

Espria link

Espria