Ouderenzorg zit in je

Ouderenzorg zit in je

Zorggroep Meander is enthousiaste en trotse deelnemer van de mooie campagne 'Ouderenzorg dat zit in je'. In totaal doen 24 zorgorganisaties in Noord-Nederland mee. ' In de ouderenzorg is het hard werken, maar vooral werken met je hart. Waarbij wie je bent net zo belangrijk is als wat je kunt. Werken in deze sector kun je leren, maar het moet vooral in je zitten. Respect, vertrouwen, een sociaal gevoel, meelevendheid en een hart van goud. Past dat bij jou? Dan ben je van harte welkom in de ouderenzorg. Of je nu pas klaar bent met school, al veel ervaring hebt in de zorg of op dit moment iets totaal anders doet.

Onze' Ernst werkt op een afdeling voor ouderen met dementie in woonzorgcentrum Veenkade en is ambassadeur in deze campagne.  Lees het verhaal van Ernst op www.ouderenzorgzitinje.nl >

Een groot inlevingsvermogen is zeker belangrijk om dit werk te doen. Maar ook mensen die onder alle omstandigheden de rust bewaren, zeker als het druk en hectisch is, zijn wat mij betreft meer dan welkom als collega.