Wonen bij ons

Welke manier van wonen past het beste bij uw behoefte aan ondersteuning of zorg? Woont u bij ons, dan kunt u, net als bij onze zorg thuis, rekenen op persoonlijke aandacht en deskundige zorg, zodat u zich zoveel mogelijk op uw gemak voelt.

Wonen_eten_content.jpg

Wonen in een woonservicecentrum van Zorggroep Meander in Musselkanaal, Ter Apel, Veendam of Vlagtwedde

In een woonservicecentrum woont u zelfstandig via WonenPlus of via zorg op indicatie zonder behandeling. Wonen in een van onze 4 woonservicecentra staat voor zelfstandig wonen op een veilige plek, privacy maar ook het gezelschap van anderen kunnen opzoeken en uitstekende (zorg)voorzieningen binnen handbereik. Wanneer u nog veel zelf kunt, maar ook extra zorg en service nodig heeft, dan past wonen in een woonservicecentrum goed bij u.

Wonen in een woonzorgcentrum of kleinschalig wonen bij Zorggroep Meander in Musselkanaal, Stadskanaal, Ter Apel of Veendam

Heeft u verpleging en/of behandeling nodig of gaat zelfstandig wonen niet meer? Bijvoorbeeld als u lichamelijke klachten heeft, een chronische aandoening of dementie. Als u woont in een van onze woonzorgcentra of kleinschalig wonen krijgt u intensieve zorg en alle benodigde behandelingen. Wonen in een van onze vier woonzorgcentra staat voor wonen in een eenpersoons- of tweepersoonskamer in een veilige en respectvolle omgeving met zorg en behandeling op maat afgestemd op uw wensen en behoeften en die van uw naasten. Kleinschalig wonen betekent dat u een eigen kamer heeft en daarnaast een klein, gezellig huishouden deelt met andere bewoners. 

Dagopvang of tijdelijk verblijf in woonservice- of woonzorgcentrum van Zorggroep Meander

Het ook mogelijk om alleen gebruik te maken van dagopvang of tijdelijk te verblijven in een van onze woonservicecentra of woonzorgcentra, bijvoorbeeld als u partner of familie tijdelijk even geen zorg kan bieden.

Tijdelijk verblijf in Behandel en Revalidatiecentrum van Zorggroep Meander

Heeft u tijdelijk (geriatrische revalidatie)zorg nodig na een ziekenhuisopname? In het behandel en Revalidatiecentrum in Veenkade, Veendam of het revalidatiecentrum Heggerank in Musselkanaal van Zorggroep Meander kunt u tijdelijk verblijven. U verblijft dan enkele dagen of weken bij ons, waarna u weer teruggaat naar uw eigen huis.MJJ-20160228-Kloosterheerd-48.jpg

Vast aanspreekpunt

U heeft bij ons een vaste contactpersoon; uw eerst verantwoordelijk verzorgende. Bij hem of haar kunnen u en uw familie terecht met vragen over wonen, service en zorg bij Zorggroep Meander. 

Kosten voor wonen bij ons

Aan wonen bij ons, in een woonservicecentrum of woonzorgcentrum, zijn kosten verbonden. Wilt u hierover meer weten, neemt u dan contact op met onze Klantenservice. 

Heeft u vragen?

T (0598) 68 68 68

24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Contactformulier

In het kort

Zorggroep Meander staat voor zorg dichtbij huis, dichtbij mensen die hulp nodig hebben op het gebied van wonen, behandeling en zorg. Wij zorgen ervoor dat u zelf de regie houdt over uw eigen leven. In onze dienstverlening zijn uw wensen leidend. U kunt bij Zorggroep Meander terecht als u woont in
de omgeving van Veendam, Menterwolde, Pekela, Hoogezand-Sappemeer, Stadskanaal, Musselkanaal, Ter Apel of Vlagtwedde.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice via (0598) 68 68 68 of e-mail naar klantenservice@zgmeander.nl

Espria link

Espria