Thuiszorg

Zo lang mogelijk op een veilige en verantwoorde manier in uw eigen huis en omgeving blijven wonen, met een vast thuiszorgteam bij u in de wijk. Dat is wat wij zo veel mogelijk ondersteunen. Soms heeft u echter behoefte aan extra hulp of zorg in uw huis. Wij hebben verschillende diensten en zorg waarmee we u helpen, om ook zo lang mogelijk thuis te wonen.

MJJ-20131121-Breehorn057.jpg

Als u thuis woont, kunt u gericht extra zorg inschakelen. De wijkverpleegkundige bespreekt graag met u wat u nodig heeft. Heeft u een mantelzorger dan kan thuiszorg hem of haar ontlasten.

Mogelijkheden zijn onder andere thuiszorg of specialistische zorg die aansluit op uw behoeften. Of misschien is dagopvang iets voor u. Hier krijgt u professionele verzorging en begeleiding en u kunt meedoen aan activiteiten die bij u passen.

U kunt ook gebruik maken van extra diensten door lid te worden van  Ledenvereniging Zorggroep Meander; voor onder andere klusjes in huis en tuin, gratis uitleen van diverse loophulpmiddelen of korting op personenalarmering, zorgverzekering of in de thuiszorgwinkel. 

 

Heeft u vragen?

T (0598) 68 68 68

24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Contactformulier

In het kort

Zorggroep Meander staat voor zorg dichtbij huis, dichtbij mensen die hulp nodig hebben op het gebied van wonen, behandeling en zorg. Wij zorgen ervoor dat u zelf de regie houdt over uw eigen leven. In onze dienstverlening zijn uw wensen leidend. U kunt bij Zorggroep Meander terecht als u woont in
de omgeving van Veendam, Menterwolde, Pekela, Hoogezand-Sappemeer, Stadskanaal, Musselkanaal, Ter Apel of Vlagtwedde.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice via (0598) 68 68 68 of e-mail naar klantenservice@zgmeander.nl

Espria link

Espria