Kloosterheerd

Kloosterheerd Woonservicecentrum in Ter Apel

Kloosterheerd in Ter Apel is een gezellig woonservicecentrum met tuin. Het ligt op loopafstand van het centrum van Ter Apel en de bibliotheek. Kloosterheerd ligt in een bosrijke omgeving tegenover een park. We organiseren regelmatig activiteiten waarbij u op een leuke manier contact heeft met andere bewoners. En heeft u zorg nodig? Dat is hier direct voorhanden.

Uw kamer

De kamers in Kloosterheerd zijn ongeveer 32 vierkante meter. De lichte kamers beschikken over een ruime badkamer met toilet, een aanrecht en elektrische bedienbare zonwering. De woningen zijn drempelvrij en er is een gemeenschappelijke berging. Uw huisdier is ook van harte welkom. Uw appartement kunt u volledig naar uw smaak inrichten.

Huren via WonenPlus

Als u een kamer in Kloosterheerd wilt huren, huurt u dit via WonenPlus. U huurt de kamer van woningcorporatie Woonzorg Nederland. De zorg en service die u nodig heeft, ontvangt u van Zorggroep Meander. In het pakket zijn personenalarmering en dagelijks een warme, verse maaltijd in het gezellige restaurant standaard inbegrepen. Zorg is dichtbij en kunt u naar behoefte afnemen; een veilig gevoel.

Activiteiten

Elke dag zijn er leuke activiteiten in Kloosterheerd, zoals bingo, biljarten, kegelen en kaarten. Elke dinsdagmiddag is er een spel- en zangmiddag en één keer per maand organiseren we een gezellige avond waarbij een koor of duo komt optreden. We organiseren ook regelmatig markten en thema-weken. Eens per twee weken is er een kerkdienst.

Het restaurant in Kloosterheerd werd in 2017 volledig vernieuwd
Het restaurant in Kloosterheerd werd in 2017 volledig vernieuwd

Voorzieningen

Kloosterheerd heeft de volgende voorzieningen:

  • winkel
  • kapper
  • pedicure
  • tandarts
  • internetcafé
  • uitleenpunt van hulpmiddelen
  • wasservice
  • huishoudelijke hulp

Aanvullende diensten en producten

Bij Zorggroep Meander kunt u, afhankelijk van uw woonvorm, nog extra diensten en producten afnemen. Deze diensten en producten bekijkt u hier.