Musselpark Musselkanaal

Musselpark Musselkanaal Steunpunt voor thuiszorg en spreekuurlocatie van onze diëtisten en logopedisten

Musselpark is een gezondheidscentrum in Musselkanaal. In het gebouw hebben wij een steunpunt voor thuiszorg. Ook houden onze diëtisten en logopedisten een spreekuur in Musselpark.

Steunpunt thuiszorg

Bij het steunpunt thuiszorg in Musselpark kunt u bij onze wijkverpleegkundige terecht met al uw vragen over zorg en ondersteuning.

De wijkverpleegkundige kijkt samen met u naar wat u nodig heeft om thuis te blijven wonen. Zij of hij kan contacten leggen met andere organisaties in de gemeente, zoals een welzijnsorganisatie of vrijwilligersorganisatie. Ook als u lijdt aan dementie of geheugenproblematiek kunt u bij de wijkverpleegkundige terecht.

Het steunpunt is elke werkdag tussen 9.00 en 16.00 uur geopend. U kunt gewoon langskomen, maar als u zeker wilt weten dat onze wijkverpleegkundige beschikbaar is raden wij u aan een afspraak te maken.

Het steunpunt zit direct rechts van de ingang van het gezondheidscentrum.

Spreekuur diëtist

Op de volgende dagen hebben onze diëtisten spreekuur in Musselpark

  • Maandag van 13.00 uur tot 17.00 uur
  • Dinsdag van 13.00 uur tot 17.00 uur

Als u niet in de gelegenheid bent om naar de praktijk te komen, dan kan er ook een afspraak gemaakt worden voor een huisbezoek.

Voor het spreekuur kunt u plaatsnemen in de gemeenschappelijke wachtruimte van de huisartsen.

Spreekuur logopedist

Onze logopediepraktijk in Musselpark is geopend op woensdagochtend van 8.30 tot 12.30 uur.

Kunt u niet naar de praktijk komen voor een behandeling, dan kan de logopedist bij u thuis komen. Wij zijn werkzaam in de hele regio Oost-Groningen.

Er is voldoende parkeergelegenheid bij het gezondheidscentrum en het gebouw is rolstoelvriendelijk.